👽                      ⚠ 😈 utvärdering

   Höja Bil & Motor AB

- Järfälla

    Bosch Car Service

.     finger     Om OBD visar att det är fel på (OBDvisar 2-2-2 =Solenoid S2 open-circuit ) varför byter man då växellägesväljare? för 3000kr och sedan spolar växellåda för 3000kr
Missbruk av lekman BMW och oljebyte på växellåda Om du vill veta mer om Höja bil motor Gunnar som kärvar i sliden. 😂™😱©∞⚠☹☢♥☺☻😜✞ Kontakt @✉
   x Kund som känner sig lurad , Blåsning läser felkoder och gör något annat , det visade sig att bil hade inbggd OBD som visar var felet är.
    Efter att ha haft bilen inlämnad tre gånger för reparation av fel i växellådan(gått 16000mil utan olje och filter byte), ett fel som inte aldrig avhjälptes men betalt kunde de ta:(.
Fel:” [W] [S] [E] blinkar +Orange pil lyser Samt bil i serviceläge. (OBDvisar 2-2-2 =Solenoid S2 open-circuit )

Det slutade med att kund tvingades lära sig lite enkel grundläggande service för att göra reparation själv. Naiv kund som trodde att de som utger sig för att kunna kan.. Inte så intelligent att spola en växellåda som gått 16tusen mil utan först ha bytt filter i växellådan. Höja bil & motor kanske inte kände till att det sitter filter i automatväxellåda, ett filter som man bör ha bytt innan man ”spolar” trycker runt gammal olja. (bilen blev sämre efter spolningen som höja tog betalt för).

Järfälla höja bil och motor     http://www.disneyclips.com/termsofuse.html som kostar tid och pengar utan adekvat motprestation.
✞ ∞ ⚠ ☹ ☢
🖕 €🇪🇺🇸🇪🇳🇴eu 👨🏻‍🔧⚡ €🇪🇺🇸🇪🇳🇴.eu ʕ•ᴥ•ʔ 🇸🇪